Att fotografera en gravidmage

DSC_0750 (Custom) DSC_0758 (Custom)

Min lillasyster och hennes flickvän väntar sitt första barn inom de allra närmsta veckorna och för några dagar sedan fick jag frågan ifrån dem om jag ville föreviga den där fina magen som döljer en liten kusin till mina barn och min lillasysters allra första.

Självklart att jag ville.

När det kommer till att fotografera stora händelser och viktiga ögonblick för andra människor så får jag alltid hjärtat i halsgropen, för det är en så stor uppgift och jag vill lixom få ut det mest magiska ur ögonblicket. Det är det där dåliga självförtroendet som spökar men jag har gett mig katten på att bli en bättre fotograf det här året och till på köpet modigare så då är det bara till att köra. Väl där så tyckte jag att det var helt fantastiskt kul att få föreviga denna fina mage och vackra syster med sitt graviditetsskimmer gjorde uppgiften enkel.

Tänk va, för några år sedan kunde jag inte ens se en gravid kvinna utan att vilja gå och gömma mig i någon skrubb någonstans. Nu gläds jag så åt den där lilla människan som växer sig stark inuti min syster och är så glad över att hon får vara med om den där magiska resan. Oavsett på vilken väg våra barn vandrar till oss, så är de ett mirakel utan dess like.

Älskade ungar
DSC_0809 (Custom)DSC_0832 (Custom) DSC_0862 (Custom)

2 thoughts on “Att fotografera en gravidmage

Comments are closed.