Som i en snökula

DSC_0703 (2) (Custom)

Så äntligen fick även vi i västkuststaden lite snö, ett mjukt pudrigt snöfall som har hållit i sig nästan hela dagen och som framåt kvällen täckte marken med vit beklädnad. Så efter indisk hämtmat och den obligatoriska Fredagsdansen så drog vi alla på oss vinterkängorna, tog fram pulkorna och pulsade glatt ner till den lilla pulkabacken på lekplatsen nedanför oss. Och jösses så magiskt det är att dra skrattande barn i pulkor efter sig, när mörkret har lagt sig och det faller ett mjukt pudrigt snöfall som bäddar in världen i tystnad och krispighet. Precis som att befinna sig i en nyskakad snökula och dess perfekta värld.

Morgondagen paxar jag för utomhusaktiviteter, varm choklad och nybakad kladdkaka. Vad ska ni själva hitta på?

 

 

4 thoughts on “Som i en snökula

  1. Det var verkligen helt fantastiskt mysigt igår, ned snöfall hela dagen, och på kvällen gick vi ut med snowracern och tjoade i nerförsbacken, Jag hade glömt hur kul det faktiskt är!

Comments are closed.