Bloggtankar inför 2016

De allra första dagarna på den här sidan nyår har känt så himla bra, jag känner mig pigg och full av energi. Det känns superkul att vara igång med bloggen igen och jag har en hel hög med blogginlägg på lut. Jag är SÅ glad för att ni faktiskt är en liten tapper skara som fortfarande hänger kvar här, trots periodvis skralt bloggande och t.o.m en liten nedläggning av bloggen. Tack för att ni finns kvar, jag uppskattar era kommentarer så otroligt mycket.

Nu när bloggen är omstartad så tänkte jag passa på att fråga er om vilka slags inlägg som ni uppskattar mest och som är era favoriter. Vad önskar ni läsa mer av?

Jag har dessutom lovat mig själv att bli lite modigare när det gäller mina inlägg, att jag faktiskt ska ta upp mer personliga åsikter och skriva utan filter. Det jag själv dras till i andra bloggar är nämligen starka åsikter och inlägg med tyngd, sådana som får en att tänka till, tänka om och reflektera. Gärna blandat med vackra fotografier och lite annat lullull, så att det blir en bra balans mellan tungt och fjäderlätt.

Och så måste jag ju fråga er, vilka andra bloggar tillhör era favoriter. Just nu läser jag bara en handfull bloggar dagligen & tittar in hos några andra ett par gånger i veckan (ni hittar dem i min blogglista till höger) men jag skulle så gärna vilja hitta några till. Så, har ni favoriter därute som ni vill dela med er av?

11 thoughts on “Bloggtankar inför 2016

 1. Matilda – Tack för tipsen om dina favoritinlägg, jag ser att vi har en del favoritbloggar gemensamt 😉

 2. Jag letar alltid efter nya bloggar. Så du får gärna tipsa om dina egna favoriter. Själv är min absoluta favorit tidiga mornar. Men tror jag sett nån kommentar från dig där så jag tror att du redan följer henne. Kram

 3. Härligt att du känner dig peppad! Det är nåt särskilt med ett nytt år. Jag blir alltid också väldigt inspirerad att börja nån ny nyttig vana eller prova på nåt nytt. I år är det all in för yogan som gäller för mig. Ja, förutom familjen, förstås!

  Jag gillar verkligen att läsa dina recept och framförallt ayurveda (men det har jag nog redan nämnt). Annars vardagsbetraktelser och kloka tankar som du brukar ha.

  Några av mina favorotbloggar (förutom din 🙂 ) är:
  Hormoner & hemorrojder (skrattar nästan varje gång, om livet med små barn)
  Queen of Kammebornia (tror redan du läser den)
  Att vara någons fru (fantastiska bilder!)
  Tar gärna emot tips på fler bra!

  Ha det fint, kram Maja

 4. Oj vad du sprutar inlägg! Märks att du är taggad att vara igång igen. 😉 Jag har inte hunnit läsa ordentligt sedan innan jul, då vi varit bortresta och haft mycket att stå i, roligt att få sitta och ”gotta” sig lite nu. 🙂 Så roligt att du är full av energi! Det smittar av sig i dina inlägg. Jag tycker dina tankar för detta bloggår låter väldigt vettiga.

  Jag kan inte säga precis vilken typ av inlägg jag gillar bäst, det är blandningen som visar på dina tankar och hur du lyckas komma närmre och närmre en mer hållbar vardag som är så inspirerande tycker jag. Det behövs både lite positivt och lite negativt, stort och smått för att hålla det levande, så fortsätt du bara blanda och ge efter humör och vardag så blir det nog kanon!

  Måste säga att även jag känner mig väldigt laddad inför detta året, speciellt vad gäller mitt ”konstnärliga skapande” som det varit väldigt skralt med föregående år. En arbetskamrat som är mycket spirituellt intresserad sa till mig här om dagen att det inte var så konstigt att det gått dåligt med mitt målande och pysslande förra året, eftersom 2015 varit ett väldigt dåligt år för kreativitet och skapande om man såg till energierna i universum. Vet inte hur mycket jag vågar tro på detta, men känner att jag tyckte det var väldigt skönt att hon sa så och fick en liten extra boost i mina tankar att det här året minsann ska bli mycket bättre! 😀

  Ha det bra! Kram

 5. Jennifer – Tack för fin respons, då vet jag att en salig blandning är ett vinnande koncept 🙂 och just att skriva mer om en hållbar vardag är ett av mina mål både i bloggen och privat.

  Så härligt att läsa att även du känner dig laddad för det nya året, hoppas att det för mig sig mängder med kreativitet. Så spännande med din arbetskompis tankar om energierna i universum och så kan det säkert vara tänker jag. Även jag kände ett kreativitetsmotstånd förra året så jag tror säkert att hon har rätt, 2016 är helt enkelt året för oss 😉

  Kram på dig!

 6. Linda – Tack snälla du för din respons, då fortsätter jag helt enkelt på inslagen bana. Tack!

  Kramar!!

 7. Maja – Men visst är det härligt med ett nytt år, det känns verkligen som att det kommer med helt nya energier. Så roligt att även du känner dig peppad!Yogan är något som även jag verkligen ska ta tag i! Vi kanske kan peppa varandra där 😉

  Tack för responsen, fler ayurveda recept står både på min privata lista och på bloggens. Och även stort tack för dina tips, hormoner & hemorrojder var ny för mig, den ska jag genast besöka. De andra är två gamla bekantskaper som även jag verkligen gillar!

  Kram!

Comments are closed.