En nyårsaftonsmorgon

DSC_0193 (Custom) DSC_0196 (Custom)

Nyårsaftonsmorgon och jag vaknar vid åtta-tiden och tassar upp innan resten av familjen vaknar (alltså vi har blivit sådana sjusovare under jullovsledigheten), sätter på kaffe och tar ut Whilma. Efter eldar jag i kaminen och sätter mig med en rykande kopp varmt kaffe i fåtöljen jämte och tänker att vi verkligen är på rätt ställe denna nyårsafton. Eldens sprakande och vindens vinande utanför husknuten gör mig lugn ända in i själen. Ett rackarns bra avslut på det nya året tror jag bestämt och tänker att 2016 kommer att bli mer så, med lugn och ro i själen.

Ett riktigt Gott slut och ett Gott Nytt år till er alla där ute och tack för att ni återigen följer mig här, det känns otroligt spännande med ett nytt bloggår att se fram emot.

4 thoughts on “En nyårsaftonsmorgon

  1. Jag sitter i soffan och resten av familjen sover fortfarande. Också helt omvända tider nu under ledigheten. Jag älskar tystnaden och möjligheten att reflektera över dagen i ensamhet.

    Gott Nytt År till dig! Jag är verkligen glad att få läsa om dina tankar och liv igen.

    kram

  2. Gott nytt år!
    Så härligt det låter, det är något vi ska fundera på till nästa nyår tror jag, jag skyr verkligen allt vad smällare och raketer och fyrverkerier heter, och det stör nattsömnen för vår lilla…

Comments are closed.