På plats i nyårsstugan

 

DSC_0129 (Custom)DSC_0110 (Custom)DSC_0141 (Custom)

Då var vi på plats i den där stugan som vi har hyrt mitt ute i ingenstans för att kunna fira en lugn nyårsafton utan en massa smällare som skrämmer slag på vår Jack Russel tik Whilma. När vi kom hit i dag vid halvtvåtiden med bilen fullpackad av nyårsmat, sängkläder, filtar och sterarinljus så insåg vi att det var en gammal, gammal gård som vi hyrt snarare än en stugan. Och den är SÅ mysig. Litet gammalt kök med precis allt vi behöver, tre sovrum (vi får ju gäster i morgon) ett stort vardagsrum med kamin, genomgångsrum med kamin och en övervåning med två sovrum och en massa gammla leksaker som barnen fullkomligt älskar. Sedan har huset en tillhörande loge, vedbod, utedass, snieckerbo och stora oändliga hagar runt omkring.

Och jösses vad jag älskar det.

Från att ha haft dagar fullspäckade med umgånge den sista veckan så känns det som en lisa för själen att komma hit ut till lugnet, tystheten och sprakande vedspisar. Jamen precis det där som jag alltid längtar efter, nu är vi här och å vad jag är glad för det. I morgon kommer ett kompispar till oss hit för att fira in det nya året med oss. och vi tänkte inviga dagen tillsammans med dem med att grilla korv utomhus vid tolvtiden för att sedan upptäcka omgivningen lite grann. Vad ska ni själva göra?

Hörs vi inte innan dess så ett riktigt Gott  Nytt år till er alla!

DSC_0127 (Custom)

DSC_0114 (Custom)DSC_0112 (Custom)DSC_0115 (Custom)