En presentation

DSC_0987 (Custom)

Hej på er!

Eftersom jag startar om min blogg så tänkte jag att det kunde vara läge med en liten presentation av mig själv. Agneta heter jag men kallas Aggie av mina närmsta vänner. Jag bor i Sveriges blåsigaste västkuststad med min man och två barn som kommit till oss via adoption. Vi huserar i botten på en stor villa mitt i centrala Halmstad men längtar ut till lugnet på landet och tystheten mellan fälten. Jag drömmer om den där gula tjugotalsvillan mellan havet och skogen, där golven knarrar, kakelugnarna sprakar och tomten är stor som en mindre åker. Där hela familjen kan rota sig i myllan, odla mer egen mat och ha getter och höns inpå husknuten.

Jag är lugn och rastlös, envis med ett jäkla humör samtidigt som jag är ödmjuk och kreativ. Jag älskar att spela teater men hatar att vara i centrum annars, jag har ett stort socialt nätverk men har ändå ett extremt stort behov av ensamtid. Jag älskar att skriva, fotografera, leka med mina barn, umgås med mina vänner, dansa i regnet och skratta åt galenskapen. Jag försöker att leva miljövänligt, plastbantar och lagar rawfood. Jag äter helst inte kött men skulle inte säga att jag är vegetarian utan snarare flexitarian. Jag jobbar som sjuksköterska och har samtidigt ett brinnande intresse för ayur veda. Jag är helt enkelt en människa full av varandras motsatser, precis som alla andra helt enkelt men med min alldeles egna speciella mix.

Så vem är du?

10 thoughts on “En presentation

 1. Så kul att du kommer fortsätter bjuda på intressanta texter i den här formen! Kommer kika in här ofta!! Kram!

 2. Tjoho! Vad glad jag är att du är tillbaka!! Skönt att du hunnit tänkt och kunnat känna efter! Det brukar ju bli allra bäst om det får komma från hjärtat och slippa vara framtvingat!
  Jag är en föräldraledig trebarnsmamma som snart ska utbilda mig till yogalärare. Jag älskar att vara ute i naturen, i trädgården och med mina nära och kära! Är vegetarian som också är nyfiken på ayur veda, så jag följer dig med spänning!
  Ja, för visst frågade du? 🙂
  Önskar dig en väldigt fin jul! Stor kram Maja

 3. Trevligt med en ny presentation, fast man ”känner” dig lite sedan tidigare. Jag ska också ta och presentera mig lite bättre. Jag bor nere i Skåne med min underbara make och vår älskade lille femåring. Vi har ett väldigt bra liv, men jag känner mig lite vilsen och försöker hitta mer rätt genom att sakta men säkert leda med familjen till en mer hållbar vardag. Jag försöker få in nyttigare mat, mindre konsumtion, mer tid för min kreativa sida, mer natur och närvaro i nuet och i denna strävan tycker jag om att någon gång i veckan läsa inspirerande bloggar som denna! 🙂
  Önskar dig och alla andra här en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 4. Jennifer – Tack för din presentation, kul att lära känns dig lite bättre. Förstår att vi strävar efter mycket samma saker här i livet och båda två är lite vilsna i allt det där men jag tror att vi båda är på rätt väg mot ett mer välbalanserat liv. God Jul och Gott nytt år till dig med!

 5. Maja – Å så glad jag blir för att du uppskattar att bloggen är tillbaka, denna gången ska jag verkligen försöka att blogga ifrån hjärtat och skita i allt det där andra ;-). tack för din presentation, så kul att få lära känna dig lite bättre.

  God Jul till dig med!

  Stora kramar!

 6. Lisa – Ja, det känns sannerligen skönt att vara tillbaka. Varmt välkommen in här igen är så glad att du är med mig 😉 Kram på dig!

 7. Emschen – Tack så kul att du tycker det och det känns sannerligen, från hjärtat, härligt att vara här igen.

  Kram på dig!

Comments are closed.