En helt vanlig Tisdag

Å herregud. Är precis hemkommen från gymmet och inser hur otroligt otränad jag har blivit över sommaren. Jag menar hallå, jag orkar knappt ta mig igenom träningsprogrammet även om jag har dragit ner på vikterna ordentligt, så att jag i princip befinner mig där jag var från allra första början. Och då ska vi inte snacka om förra veckan. Då fick jag för mig att här ska minsann börjas springa och powerwalka (kan man egentligen böja det ordet så?) ordentligt igen. Så då gjorde jag det. Alla dagar fram tills i fredags då träningsvärken var ganska ordentlig och energin var slut. Alltså måttlighet och tålamod vad är det?

I alla fall. Nu är jag hemma igen, har hällt upp en smoothie och tänkte sitta på den solbadande balkongen ett tag och njuta av att apelsinträdet blommar för andra gången i sommar och riktigt dra ut det där sista av den här sommaren. Sedan vankas det långpromenad med Lemuren, städning av vår kaosartade lägenhet och ja, inte att förglömma ett jobb som väntar mellan två och tio. Det är ju nästan lite lätt att glömma när solen bjuder på det bästa och fötterna ännu inte har fått nog av sandstrand och salt vatten.

4 thoughts on “En helt vanlig Tisdag

  1. Ja du, känner igen det där med att bli otränad efter semestern. Vi var ju hemma i Sverige 3 veckor utan att göra ett knop. Så det blev lite chockartat att komma hem till Spanien igen och sätta fart. Hade också tappat massa! Men man får kämpa på helt enkelt. Skall faktiskt ut på en joggingrunda nu 🙂

  2. Jag har också precis börjat träna igen efter ett längre uppehåll. Herregud så jobbigt det har blivit. Men jag slås också av att jag kunnat glömma hur SKÖNT det är!

Comments are closed.