Category Archives: Bloggigt

Bloggtankar inför 2016

De allra första dagarna på den här sidan nyår har känt så himla bra, jag känner mig pigg och full av energi. Det känns superkul att vara igång med bloggen igen och jag har en hel hög med blogginlägg på lut. Jag är SÅ glad för att ni faktiskt är en liten tapper skara som fortfarande hänger kvar här, trots periodvis skralt bloggande och t.o.m en liten nedläggning av bloggen. Tack för att ni finns kvar, jag uppskattar era kommentarer så otroligt mycket.

Nu när bloggen är omstartad så tänkte jag passa på att fråga er om vilka slags inlägg som ni uppskattar mest och som är era favoriter. Vad önskar ni läsa mer av?

Jag har dessutom lovat mig själv att bli lite modigare när det gäller mina inlägg, att jag faktiskt ska ta upp mer personliga åsikter och skriva utan filter. Det jag själv dras till i andra bloggar är nämligen starka åsikter och inlägg med tyngd, sådana som får en att tänka till, tänka om och reflektera. Gärna blandat med vackra fotografier och lite annat lullull, så att det blir en bra balans mellan tungt och fjäderlätt.

Och så måste jag ju fråga er, vilka andra bloggar tillhör era favoriter. Just nu läser jag bara en handfull bloggar dagligen & tittar in hos några andra ett par gånger i veckan (ni hittar dem i min blogglista till höger) men jag skulle så gärna vilja hitta några till. Så, har ni favoriter därute som ni vill dela med er av?